fbpx
 

Esztétikai fogászat

Fogfehérítés

Az ápolt, fehér fogazat egyre több ember számára része a magabiztos megjelenésnek. Elszíneződött fogak és fogcsoportok kezelésére ajánljuk. Garantált a siker. Hatékony rendelői módszer korszerű, biztonságos anyagokkal. Utókezelési, életviteli tanácsok.

Fogékszerek

A testékszerek elterjedésével a fogékszerek is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Anyagukat a személyes igényeknek megfelelően választjuk ki.

Héjak

A préskerámia héjakat abban az esetben alkalmazzuk, amikor a legkevesebb foganyag eltávolításával szeretnénk a fog alakját, színét megváltoztatni, ezzel biztosítva a páciens számára a magabiztos, szép megjelenést. Ezt a kerámiatípust nagy nyomás alatt égetik. Rendelőnkben a magas esztétikai hatású IPS e.max kerámiával dolgozunk az Ivoclare cégtől.

Inlay, Onlay, Betétek

Anyaguk lehet kerámia, hibrid vagy nemesfém. Fogtechnikus által készített tömések vagy betétek, melyeket akkor alkalmazunk, amikor a hagyományos tömések készítése nem elég biztonságos, ugyanakkor korona készítése még nem feltétlenül szükséges. Rágófogak területén alkalmazott magas esztétikai igényű helyreállító technika. A fogak előkészítése után lenyomatvétel történik, majd a laboratóriumi munka elkészültével a rendelőben kerülnek beragasztásra.

Jelentkezzen be rendelőnkbe!

+36 30 206 9230