fbpx
 

Koronák , hidak

A fogak a foghiány miatt elmozdulhatnak. Minél hosszabb ideig áll fenn ez az állapot, annál nehezebb a korrekt fogpótlás elkészítése.
Koronát akkor készítünk, ha a fog nagy része hiányzik. Előkészítése során a fogak felületéről vállas módszerrel eltávolítunk egy réteget. A kész korona teljesen körbe öleli a fogat, pontosan záródik. Tartós, esztétikus megoldást biztosít a fogágy védelmére.

Anyaga:

- Fémvázas kerámia
- Nikkel mentes fém
- Cirkónium: színhatása, biokompatibilitása, szakitószilárdsága a fémnél erősebb, fényáteresztő képességgel rendelkezik. A váz számítógépes tervezéssel kifaragott. Pontosan illeszkedik, teherbírása a fémvázak teherbíró képességét megközelíti. Transzparenciája a természetes fogakkal megegyező, magas esztétikai színvonalú, prémium minőségű pótlások készítésére alkalmas.
- Préskerámia: ezt a kerámiát nagy nyomás alatt égetik. Magas esztétikai hatású szóló koronák, héjak, inlay-k, onlay-k készítésére alkalmas. Jelenleg az IPS e.max rendszert használjuk az Ivoclare cégtől.
- Nemesfém pótlások igény szerint készülhetnek.

Kombinált pótlás

A meglévő fogakat híddal kötjük össze, a kivehető részt pedig láthatatlan elhorgonyzással látjuk el.

Kivehető fogsor

Ha nincs elegendő fog a rögzített pótlás elkészítésére vagy nem lehetséges az implantátum behelyezése.

Részleges fogsor anyaga:
- akryl
- öntött fémlemez

Teljes fogsor anyaga:
- akrylát alaplemezzel ideiglenes (implantátumok rögzüléséig) vagy végleges céllal készülhet.

A fogsorok kérhetők extra kivitelű kompozit fogakkal, melyek egyedivé teszik a fogpótlást.

Fogtechnikai laboratórium

A fogtechnika  szerepe a mai fogászatban nem elhanyagolható. A megálmodott munkákat a technikus kollégák valósítják meg a mai kor digitális technikáját felhasználva. Közös munkánk eredménye a boldog, megelégedett páciens.

Jelentkezzen be rendelőnkbe!

+36 30 206 9230